Erä-Parrat

Erä-Parrat

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Päiväretki vielä veneellä... 3.11


Ei ollut enää montaa venettä laiturissa kun tuli vielä semmoinen keli joka mahdollisti päiväretken veneilemään merelle. Aamulla lämpöasteet olivat aika nollassa mutta tuuli pysyi aisoissa. Paljon vaatetta päälle siis ja menoksi!


Aurinko ei enää lämmitä mutta jos laittaa keltaiset lasit päähän vielä niin tulee "lämmin" olo kun maailma näyttää keltaisen kesäiseltä...

Kylmä viima puhaltaa ajaessa, meri oli enää pari asteinen.


Pienen uistelutuokion jälkeen päätimme vielä retkeillä Äggskäriin. Tähän aikaan vuodesta sinne voi huoletta mennä kun tietää saavansa olla todellakin rauhassa. Ei näkynyt muita veneilijöitä siellä.
Muutenkin kaikki veneilijät joita näkee on melkeinpä kalastajia.




 Ihana rauha...













Pappa jaksoi Partojen iloksi heitellä saarta kiertäessämme. Kovin hiljaa noiden kanssa ei enää kalaan pääse kuten alla olevasta videon pätkästä näkee...
Parrat lähtevät kalaan...   (< klikkaa)

Sitten oli aika ottaa hieman välipalaa.





Partojen makkaroiden jäähtymisen virallinen valvoja!

 Aurinko laskee jo aikaisin. Kohta huomattiin että sitä on kiire jo laittautua kotimatkalle!




Samalla kun aurinko laski niin toisella puolella horisonttia nousi keltainen suuri kuu. Pimeässä rantauduimme laituriin. Sen pituinen oli tämä veneily-vuosi. Nyyh. 
Puoli vuotta sitä kerettiinkin veneilemään ja kilometrejä veneellä tuli yhteensä yli 1 600! Eli sama matka kuin Hangosta ajaisi Norjan Nordkappiin! Jessus!

Tästä se sitten pitää ruveta keksimään talviseikkailuja :)! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti