Erä-Parrat

Erä-Parrat

maanantai 17. helmikuuta 2020

Uuden kotateltan sisäänajo ja mökkeily viikonloppu


Pitkästä aikaa hieman luontoilemaan. Varattiin mökki viikonlopuksi Norrkullalandetista taas kerran. Perinteisesti tähän aikaan ollaan kävelty sinne jäitä pitkin mutta nyt ei ole puhettakaan pilkkikeleistä.
Talvea ei ole tullut tänne etelä-Suomeen laisinkaan...

Perjantaina oli hieno keli mutta muuten koko vkonloppuhan oli vesisadetta ja myrskyä.

Aika paljon tavaraa tuppasi taas mukaan tulemaan...

Aurinko lämmitti jo mukavasti!


Ennen mökille menoa pistäydyimme lähisaaressa hieman nauttimassa auringosta. (Tosin ei siitä kauaa tarvinnut nauttia kun jo pilvimassa päälle tuli...)


Myimme talven aikana entisen kylmien kelien seurustelu- eli saunateltan pois ja hommasimme hieman kevyemmän ja järkevämmän kotateltan jossa voi yöpyäkin (saunateltassa ei oikein mahtunut). 
Megahorn 3

 
Sisäteltta nukkumiseen ja kamiina Nova Stove 2Mikä parasta niin tämän saa jo lappiinkin mukaan kun ei paina kuin hieman yli kympin kamiinan kanssa!
Teltta lämpesi oikein hyvin, hiki siellä tuli vaikka ovi oli koko ajan auki.
Sen verran mitä kahvit keitellessä testailtiin niin vaikuttaa kyllä tosi hyvältä hankinnalta!
Taivas meni sitten pilveen joten kerättiin rojumme ja hurautettiin veneellä mökille. 


Täällä ollaan oltu monta kertaa mutta nyt ensimmäistä kertaa Olympia-mökissä (Ahti on kuulemma remontissa).


Tuuli alkoi kerätä voimiaan jo perjantaina ja siitä se vaan koveni koko viikonlopun.
Vaikka ei mitään sen kummempia päästykään touhuamaan koko aikana niin silti täällä meren äärellä oleilu aina koti-olot voittaa :D
Partojen kanssa lenkkeilyä, hyvää ruokaa (eli nuudeleita, salaattia ja kiuasmakkaraa :D ) ja meren myllerrystä. Siinä koko viikonloppu.Pappa kävi testaamassa että päästäänkö lähtemään kunnialla sunnuntaina. Ei olla ihan tällaisessa kelissä kumpparilla oltu.
Kumivene on tosi vakaa. Kulkee aaltojen päällä lipuen eikä ihan hirveästi pärskykään.Sunnuntai-aamuna kerättiin kamppeet ja siivottiin mökki ja tuli lähdön hetki. Todettiin että saaren länsikärjen laiturilta on parempi Partojen astua veneeseen mukaan, siellä oli paljon hiljaisempi myllerrys.Dennis-myräkän tuiverrusta :) Loppu hyvin, kaikki hyvin. Traileroinnin kanssa oli hieman haastetta kun aallot veti venettä poikittain mutta lopulta sekin saatiin kyytiin. 
Harmillisia säitä tämä talvi on kyllä pitänyt sisällään. Enää ei kyllä toivota talven tuloa vaan kevään. Mutta kunpa nää sateet ja myrskyt nyt jo hellittäisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti