Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lapin reissu -15 matkapvät 25 ja 26. Rantasalmi ja matka kotiin.

Hossasta ajoimme 500 kilsaa etelään Rantasalmelle, eli savvoon. Matka meni nopsasti kun Mamma luki savolaisvitsejä pitkin reissua netistä ja naurettiin niille silmät märkänä :D.
Välistopilla kävimme katsastamassa taas että minkämoiset vaatteet Hiljainen Kansa tällä kertaa omasi :DKeskellä ei mitään, pöpeliköstä aukesi sitten hieno mökkikyläkeskittymä! Vau!
Tällä Rantasalmen Järvisydän majoituspaikalla on peräti 350 vuotinen historia! Eli aikast moinen kestikievari, ja edelleenkin saman suvun hallussa. Kompleksia laajennetaan parasta aikaa myös kylpyläksi ja tehdään isompia ja hienompia rakennelmia. Todella upea paikka ja kiva yllätys.
Olimme varanneet saunallisen ja poreammeisen kelohuvilan yhdeksi yöksi, ja paikka täytti kaikki odotukset!

Päärakennus ja ravintola:

Hotelli:

Meijän majoitus:

"Mökkiä" sisältä:

Ja tekipähän hyvää kuulkaas pestä 4 päivän liat pois. Vaikka tietysti kävimme suihkussa ennen poreammeeseen menoa niin silti aamulla kun tyhjensimme veden siitä niin se oli ihan hiekassa ja mudassa :D. Että pikkasen paskasia sitä oltiinkin!


Aamulla kävimme aamupalalla hotellin ravintolassa, tämä oli reissun tunnelmallisin aamupalapaikka, valitettavasti aamupala ittessään ei yllä mitenkään Harstadin tasolle...Aamupalan jälkeen oli vielä aikaa kävellä ja ihastella paikkaa. Tänne tulemme kyllä toistekin!


Täälläkin oli vesitaso :) 


Tähän tulee se kylpylä. Se louhitaan osittain kallioon, voi vain kuvitella miten hieno siitä tulee...

Kyllä oli upean reissun arvoinen reissun lopettajainen! 
Tästä sitten köröttelimme kotio sen alle 300 kilsaa, raikkaina ja pestyinä. Mahtava reissu! Tästä on vaikeaa enää vetää ensi kesänä paremmaksi! :) 

ps. Reissun loppu "puinti" tulossa vielä, majoitusten ja aamiaisten arvostelut ym. Kunhan ensin hieman kotona hengähtää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti