Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Lapin reissu-17 matkapvä 1 Tuusulasta Kajaaniin


Intoa puhkuen lähdimme huristelemaan pääkaupunkiseudulta klo 8.30 kohti pohjoista! Jes! Lomat käynnissä ja koko reissu edessä!
Niin intoa puhkuen että jäi eräs nopeusrajoitusmerkki huomaamatta lahden tienoilla ja voi perkule, eikös tienpientareella seisonut poliisipaku josta salamat räpsähtivät... no siitä se riemukas fiilis hieman laski kun tietää ensi viikolla odottaa postia kotio poliisisediltä...
No pakkohan se oli työntää pois mielestä kummittelemasta ja ruveta miettimään päivän määränpäätä.
Kuuden tunnin ajamisen jälkeen päätettiin sitten jäädä Kajaaniin yöksi. Täällä ei ollakaan aikaisemmin yövytty. Ja pitihän se Kajaanin linnakin päästä näkemään.


Ensimmäisenä tuli vastaan Scandicin hotelli josta päätimme kysäistä olisiko koirallista huonetta meille. Oli ja vielä saunallinen! Jes!
Partoja muistettiin vielä luupussukoilla hotellin puolesta! Hekin olivat tosi tyytyväisiä.


Sauna oli kyllä todella miniatyyri! Sinne mahtui just ja just 2 normaalipainoista ihmistä mutta yhtään Partaa ei nyt kyllä samaan aikaan lauteille mahtunut :)

 Palaverin paikka

 Hotellin takana alkoivat hyvät koiranulkoilutus polut jotka myötäävät Kajaaninjokea


"Pistetääs Parrat tyrmään :D"!


Päivän päätteeksi piti saada jotain murua rinnanalle ja bongasimme keskustan liepeiltä pitserian. Ei muuta kuin lätyt mukaan ja takaisin hotellille. Oli oikein maistuvat eikä tullut minkäänsortin vatsanväänteitäkään, joten kait voi suositella.

Toukka-Parralla oli yhtä juhlaa, valkoiset lakanat ja muhkean pehmeät patjat! Se oli niin yhtä hymyä taas. Saas nähdä kun se tajuaa että ei me hotelleissa aiota koko lomaa pötkötellä :D!


Aamulla hotellin aamupalalle joka oli erinomainen! Valinnanvaihto-ehtoja oli.

Parroille perinteisesti pitää tuoda aina tuliaisia aamupalalta huoneeseen. Ja kyllä he taisivat kympin nakeille ja leikkeleille antaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti