Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Lapin reissu-19 matkapvät 25-27 vikat päivät Kilpisjärvi


Räkkää alkaa olemaan pöpelikössä sen verran helteiden alettua että Partoja on täytynyt lenkittää asfalttiteiden liepeillä. Ollaankin tehty joka päivä lenkkiä niiden kanssa ympäriinsä Kilpisjärven raitteja. Ihan järkyttävät määrät mäkärää on niihin varvikoista tarttunut ja lukuisia puremajälkiä vatsanalukset olleet täynnä.


Kumpparin traileri on säilynyt hyvin pienvenesatamassa.
Kotimatkasta voi tulla aika jänskä kun huomattiin Pallakselta tänne Kilpisjärvelle körötellessä että trailerin toisen puolen laakeri tuntui hieman lämpöiseltä.... saas nähdä saadaanko kumppari kunnialla takaisin etelään :D


Maanantaina Parrat saivat jäädä taas mökin vahdeiksi kun lähdettiin kaksisteen Haukijoella piipahtamaan kalassa.
Toisen poolin vartija on vaihtunut viime kesän taimenesta rautuun. Pari kertaa kävi viehettä töppäsemässä ja mulahteli mutta sitten arkana juroi pohjassa vain eikä mikään maittanut sille.


Tiistaina kävimme koko sakki vielä viimeiselle raudun-uistelureissulla Ala-Kilpiksellä, ei mitään. Rautu jäi saamatta.Ollaan majoituttu tässä Polarin ja Helifliten tuntumassa, aluksi pelättiin että häiritseekö lentomelu paljonkin meitä mutta eipä ole häirinnyt. Ainut mitä joutui hieman katsomaan aina että missä se Polarin vesitaso meneekään että keretään kumpparilla pois alta kun laskeutuu ja tai nousee.

Sateenkaaren päässä on kultaa! Eli Kilpisjärvi molemmissa päissä!

Siilaskoskea

Tsahkalia 
Huomenna alkaa kotimatka. Hyvästellään siis rakas Kilpisjärvi taas vuodeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti