Erä-Parrat

Erä-Parrat

maanantai 28. syyskuuta 2015

Veneilyretki Norra Sandö 25.-27.9

Säätiedotus lupasi niin hyvää säätä vielä näin syyskuun lopulla että päätimme tehdä syksyn viimeisen, koko perheen telttailuretken veneellä.
Lähdimme perjantaina heti töiden jälkeen kiireellä, että kerkeisimme löytämään kivan leiripaikan ja pystytettyäkin sen ennenkuin pimeä yllättää kahdeksan maissa.
Ensin suuntasimme Äggskäriin, varmana siitä että ei siellä muita pahemmin olisi. Mutta olihan se täynnä kuin turusen pyssy. Plääh. Muutkin olivat tajunneet viikonlopun hyvän sään!
Sieltä kiirehdimme sitten Norra Sandöön, ja lucky us! Ei ketään! Saimme viettää perjantai-illan täysin yksinämme saarella :).
Lauantaina sitten alkoi sinnekin valua porukkaa puolen päivän jälkeen. Mutta ei se meitä haitannut, saimme kalastella rauhassa aamupäivän.
Sää pysyi suosiollisena, vain kerran lauantai-päivänä sataa tihrutti vartin verran, muuten oli hyvä keli. Aurinko paistoi ja yölläkin oli lämmintä. Ei tullut kylmä kertaakaan.
Kalatapahtumia ei tullut kaikesta yrityksestä huolimatta. Taimen taitaa olla vielä ulkomerempänä, merivesi oli 14-15 astetta lämmintä vielä.
Lauantai-iltana tutustuimme uusiin tuttavuuksiin, kun jo aiemmin päivällä saarella poikenneet isä ja poika tulivat nuotiolle paistamaan makkaraa. Ja jutun aihetta piisasi heidän kanssa lapin reissuista kalastukseen ja valokuvaukseen sekä vielä koiraharrastamiseen :).

Muutamia kuvatuksia viikonlopun reissulta:


Leiriä, vallattiin nuotiopaikka... (muiden harmiksi.. tsooori..)

Ilman tietotekniikkaa ei näköjäs voi enää lähteä minnekään...
Isä-ja poika-tuttavuuksien vene :)

Emäsalon sillalla näkyi taas hurjapäitä mennessä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti