Erä-Parrat

Erä-Parrat

tiistai 24. toukokuuta 2016

Viikonloppu Norrkullandetin mökissä

Lätkä viikonlopun ja veneilyn yhdistäminen? No me keksittiin että vuokrataan mökki saaresta, helpompaa siirtyä telkkarin ääreen eikä mene aikaa autolla siirtymisiin!
Mökkeiltiin siis Seasong Travels:in mökissä Norrkullalandetissa:Perusmökki, perustarpeineen. Miinusta tuli siitä että vaikka talon lakanat pakkokaupattiin, niin siltikään niitä ei ollut mökissä valmiiksi. Erikseen piti sitten soitella niiden perään...


Tultiin siis perjantai-iltana ja sunnuntaina oli klo 13.00 poistuminen.
Lauantaina käytiin seikkailemassa veneellä Onaksessa ennen pelin alkua:


Napoleonin kivi


Ja Napoleon itse...

 Meri oli tyyni...

Löydä Parta...!

 Saaren käkkyrämäntyjä

 Saaren eteläkärkeen kävellessämme esiin putkahti tämmöinen kivikasa...Mistäköhän on kyse...?
Sitten oli aika palata mökille jännittämään Suomen peliä.
No kuinkas siinä sitten kävikään! Ei näkynyt telkkarista eikä näkynyt netistä! Jessus! Tätä vartenhan me otettiin tää mökki!
Se oli sitten hetken pähkäilyn jälkeen lähettävä kiireellä Kalkkirantaa kohden ja siellä etsiytyä baariin jossa onneksi Pappa näki pelin. Parrat eivät olleet sisälle "latoon" tervetulleita joten Mamma sitten otti pari pitkää terassilla ja onneksi sai jutteluseuraa eräästä koiraihmisestä :).No huh, peli tuli siis katsottua ja siitä sitten hurautimme veneellä takaisin mökille saunomaan.
Sunnuntaina hyvä keli jatkui, ja Parrat kävivät aamusta rannalla riekkumassa...
Puolenpäivän aikoihin jätimme Norrkullalandetin taaksemme ja suuntasimme veneellä vielä päivää viettämään Björkholmeniin, vanhalle tutulle saarelle.
Varoituksen sana muutes saarella kävijöille, "laguunista" vasemmalla kärjessä on mantereella joutsenen pesä... saatiin aika vihaista sähinää sekä partioivalta isukilta että pesässä hautojalta..
Kivahan siellä oli aurinkoisella rannalla viettää vielä päivä :). Iltapäivällä suunnattiin jo kotio kohti jännittämään loppupeliä. Matkalla kauhisteltiin näitä merimetsojen tappamia saaria...yök.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti