Erä-Parrat

Erä-Parrat

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Pari yötä Fåfängholmenissa 10-11.6


Parin yön visiitti Fåfängholmenissa. Niin ihastuttiin tuossa aikaisemmin tuohon poukaman kalliorantaan että pitihän sinne toinenkin yö päästä olemaan.
Hyvin vielä illalla avautuu auringonlaskukin että kiva aikaa viettää nuotion ääressä istuskellessa.

 Aamupalaa syödessämme katselimme kolmen hanhen kolmiodraamaa, välillä piti käydä Partojenkin rauhoittamassa heidän kovaäänistä tappelointia...


 Ilma oli tyyntäkin tyynempi

 Leirin purun jälkeen suuntasimme "Emäsalon kanjonille" lohta uistelemaan.

Mamma kulutti ajan hyödykseen hieman keskeneräisiä töitä tehden "meritoimistossaan"

Lohi tai joku muu taisi kävästäkin vieheessä koska yks kaks sivulaukaisija laukesi ja kala veti siimat sotkuun sivusuunnassa keskenään. Voi siimasoppa sentäs. Näköyhteyttä ei siis saatu, mutta ei muutakaan syytä keksitty.. 

Päivän uistelun jälkeen ajauduimme taas Fåfängholmenin edustalle, tosin nyt päätimme viettää yön toisessa poukamassa vaihtelun vuoksi. Ensimmäisestä poukamasta on n. parin kilsan matka tähän toiseen. Leiri pistettiin hiekkarannalle, ja voi pojat sitä hiekkaa oli taas joka paikka täynnä...


 Parroilla oli selkeesti päivystysvuorot rinteessä. Koko ajan joku kolmikosta nöpötti leirin yläpuolella olevassa rinteessä.
 Täältäkin avautui kivasti auringonlasku
Fåfängholmen on kohtuu iso saari, jossa ei ole polkuja että saarta voisi kiertää jalkaisin helposti. Aika ryteikköä kulkea siis maitse. Yhtään kyytä tai muutakaan käärmettä ei ole täältä bongattu eli turvallista liikkua koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti