Erä-Parrat

Erä-Parrat

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pilkkikauden avaus


Kalastusopas-kaveri tiesi vinkata tämmöisestä rauhallisesta "erämaa"-järvestä täällä etelä-Suomessa. Pitihän se lähteä heti katsastamaan!
Ja kyllä sai rauhassa olla! Muutama ihminen käväisi rannassa mutta muuten sai aivan ylhäisessä yksinäisyydessä olla. Tarkempia speksejä en tästä paikasta nyt jaakaan, koska aiomme käydä siellä vielä uudestaankin ja toivottavasti paikka olisi seuraavankin kerran näin erämaa-henkinen.Pakkasta oli 8-10 astetta, ja koska tiedämme että nuo vanhat Parrat eivät enää kestä tämmöisissä pakkasissa värjötellä tuntia kauempaa niin niillehän piti sitten ottaa lämmittelypaikka mukaan...Saunateltta palveli oikein hyvin jäällä lämmittelypaikkana! Vaikka ovi oli koko ajan auki niin kamiina piti teltan lämpimänä. Samallahan kamiinalla pystyy keittämään vaikka kahvivedet ja foliossa makkaratkin grillaamaan.
Parroille oli retkituolit mukana että pääsevät jään pinnasta ylös eikä näin yksikään värissyt kylmästä vaan he nuokkuivat tuoleissa oikein mukavissaan. Sillä aikaa Mamma ja Pappa kerkesivät hieman nauttimaan pilkkimisestä.

Lisäksi oli kiva päästä kokeilemaan kaikuluotainta tositoimissa. Ja aika varman oloisesti toimi. Neljässä metrissä pilkittiin, kaloja näkyi kaiussa toista kymmentä kertaa mutta harmillisesti ei vaan mikään kelvannut.

 Järven rannassa on myös laavukinAika määrähän meillä tuota tavaraa oli mukana, kahden ahkiollisen verran. Mutta kyllä kaikki oli taas tarpeeseen. Lapiotakin tarvittiin!
Auringon laskuun asti puut kestivät ja sen jälkeen olikin jo aika ruveta leiriä purkamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti