Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

23-25.9 Äggskär


Vuoden viimeinen saariviikonloppu vietettiin siellä mistä saariretkeily ja veneilykausi keväällä aloitettiinkin. Äggskärissä siis.
Täällä tuppaa nykyisin olemaan kauniilla keleillä niin paljon tunkua että ei tänne oikein enää viitti tullakkaan muutakuin aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä, jotta saa edes hieman olla rauhassa.


Viereisissä saarissa oli väkeä mutta onneksi me saimme olla ihan ylhäisessä yksinäisyydessämme koko viikonlopun perimmäisessä saaressa.
Viikonloppu kului perinteisissä merkeissä, eli leirin teossa, tulen pitämisessä grillikodassa, puuhommissa, kalastelussa ja valokuvaamisessa. Kalaa ei tietystikään tullut, ei edes tapahtumia, mutta viis siitä kun tää luonnossa elely on vain niin makeeta jo ittessään.
Näin telttailut on siis tälle vuodelle telttailtu. Teltta-öitä tälle kesälle tuli yhteensä 22.
Kakskytäkaks ihanaa aamua siis herätty suoraan luontoon.
Voih, tuntuu taas lohduttomalta kun tulee talvi joka rajoittaa eräilyä niin paljon. Pakkaset ja tuiskut ja pahimmillaan ei edes meri jäädy jotta pääsisi jalkaisin retkeilemään saariin.  No ens keväänä sitten taas.
Ja kyllä vene vielä jonkassa on eli nyt sitten käydään veto-uistelemassa taimenta ja päiväretkeilemässä. Talvella täytyy sitten lähteäkin metsäilemään ja tutkimaan lähitienoon retkeily-alueita.
Ei siis blogin päivitys varmastikaan tältä vuodelta vielä tässä ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti