Erä-Parrat

Erä-Parrat

perjantai 23. maaliskuuta 2018

Karhukuva-valokuvanäyttely Pasilassa


Ajatus näyttelystä lähti viime kesän Lapin reissulla kun kävin taas kuvaamassa karhuja ja käteen jäi aika määrä ihan hauskojakin kuvia nallukoista. Jaksaisivatko ihmiset vielä kiinnostua karhukuvista?
Karhuista kun on jo kovin paljon kuvia. No pakkohan se on vain kokeilemalla selvittää :).

En ole ikinä aikaisemmin minkään sortin näyttelyä pitänyt, eikä näyttelypaikoistakaan ole mitään käsitystä mutta nettiä selatessani osui silmiin artikkeli eräästä valokuvanäyttelystä Pasilan kirjastossa. Ei muuta kuin sitten hakemusta kirjastoon näytekuvien kera ja huhtikuulle näytettiin vihreätä valoa kirjaston puolelta.
Näyttelyn nimi oli jo selvillä, mutta haastavinta oli lähteä karsimaan monesta kymmenestä kuvasta niitä paria kymmentä. Loppujen lopuksi kun kävimme talvella katsomassa näyttelypaikkaa niin totesimme että ei sitä kahtakymmentäkään mahdu sinne, vaan siitäkin joutui karsimaan kuuteentoista kuvaan.
Sitten piti keksiä missä vedokset teettää, minkälaiset kehykset hommaa ja nimet jokaisella kuvalle.
Enää olisi pystytystä vaille paketissa tämä näyttely ja se onkin se stressaavin juttu. Kirjastolla on nimittäin ihan älyttömän pieni parkkihalli eikä ole löydetty ihan läheltä muitakaan parkkiksia joista kuvat olisi helppo saada kirjastoon sisään. Täytyy vain toivoa että johonkin auton saa kun pystytyksen aika tulee.

Näyttelylle ei tule avajaisia tai muuta semmoista, se vain sitten on siellä jos joku haluaa käydä katselemassa karhuja. Pöydältä löytyy vieraskirja, kiva olisi saada palautetta ja terveisiä sinne :).
* Lisätty 3.4:

Näyttely on nyt pystyssä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti