Erä-Parrat

Erä-Parrat

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Norrkullalandetissa mökkeilemässä viikonloppu!


Saatiin alkuviikosta idea minilomaan joka olikin sitten tosi nopsaa jo toteutusta vaille!
Eli vuokrattiin mökki saaresta, Seasongilta Sipoon Norrkullalandetista viikonlopuksi ja jäitä pitkin sitten käveltiin Kalkkirannasta sinne perjantaina.
Pakkasta on ollut ja pidellyt täällä etelässäkin ihan hyvin joten luottavaisesti uskalsi lähteä meren jäällä liikenteeseen.
Kahteen ahkioon ja kahteen rinkkaan mahtui vkonloput kamat (...hyvä suoritus Mammalta joka tunnetaan matkatavara-paljoudestaan jo aika yleisestikin...).
Kalkkirannasta on semmoinen kolmisen kilsaa kävelyä saareen, aika hyvät hapot sai jalkoihin mennessä kun lumi vielä petti joka askeleelta alta...Seasong vuokraa ympäri vuoden kolmea mökkiään, kesällä saareen pääsee yhteisalus Pörtö Linellä tai omalla veneellä ja talvella jalkaisin tai ilmatyynyalus-Pörtö Linellä:

Kotisivulinkki >     www.seasong.fi

Lämmin mökki odotti pakkasen puremia perillä ja heti pääsi nautiskelemaan vain olemisesta.Meri. Minä vuoden aikana vain, niin se on niin kaunis...huoh


Lauantai hurahtikin sitten pilkkien ja aina välillä sisällä lämmitellen. Välillä Parratkin tulivat tuoleissaan hetkeksi jäälle palelemaan ja ihmettelemään. Ja sitten ne tyytyväisinä jo jäivätkin mökin lämpöön.Kello kolmen aikaan alkoi tapahtumaan. Ensiksi näkyi kaiussa kalaa ja sitten tärppäs! Pariinkin kertaan mutta harmillisesti ei saatu ylös kuin tämä taimenen poikanen! 
No sehän tietysti pikaisesti vapautettiin takaisin. Iltapäivä syönti oli aika nopeasti ohi ja sitten kaiku näyttikin tyhjää jo vain. 


Välipalana Hissun ja Tommin sarjasta tuttua Kinkkukukkoa :D


Aivan järkyttävän nopeasti viikonloppu kului. Tämmöisessä paikassa pitäisi saada olla sen viikon tai pari että ei menisi ihan hosumiseksi vaan kerkeisi levätäkin välillä...

Illalla nousi verikuuSunnuntai aamuna hetken puukiipijöiden kipitystä kahvin kera seurattuamme pakkasimme tavarat kasaan taas ja siivosimme paikat ja lähdimme patikoimaan takaisin Kalkkirantaan. 
Pikku-Parta keksi kuinka säästää omia töppösiään...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti