Erä-Parrat

Erä-Parrat

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Lapin reissu-19 matkapvä 2 Kajaani-Tornio


Aamupäivästä lähdettiin matkaan taas, oltiin varattu jo majoitus vanhasta tutusta Tornion Mustaparrasta.


Alkumatka sujui joutuisasti, ainut mitä pelkäsimme että joudummeko ruuhkaan Muhoksen kohdilla, sieltä kun tulisi iltapäivällä purkautumaan Suviseurat :D No onneksi kerkesimme ohittaa Muhoksen ennenkuin se 80 000 ihmistä purkautuisi matkailuvaunuineen ja autoineen sieltä.
Oulun tienoilla alkoi älyttömät tietyöt ja matkavauhti hiljeni. Kemin kohdalla kävimme vasta kahvit hakemassa ja samalla huomasimme että kumiveneen pressu oli aivan riekaleiksi revennyt!!!
Torniossa piti kyhäillä uusi suoja kumiveneen päälle:

Torniossa oli lämpötila 14 astetta vain mutta aurinko lämmittää kyllä aika hyvin.
Mustaparran huoneet ovat kyllä mukavat, hyvät sängyt ja persoonallinen sisustus koko hotellissa. Toukka-Partaa hymyilytti taas kovin kun sai "pönkiä" valkoisissa lakanoissa.


Illalla kävimme Mustaparran terassilla oluet juomassa ja fiilistelemässä Tornion sunnuntai-iltaa.Mustaparta on laajentunut, valitettavasti tähän uuteen hotelliin ei päässyt lemmikki-eläimet, olisimme mielellämme käyneet testaamassa saunallisen huoneen.Aamulenkille pääsee hotellista hyvin joenrannan puistoon kävelemään.

Kuollut lohi 

Aamupalalle 

Täällä on tosi kattava aamupala valikoima. Huh ja ähky! Tosin tällä mennään taas iltaan asti.
Tuliaisia Parroille aamupalalta :) 


Täältä lähdetään kohti Pallas-Ylläs-akselia :), hieman erämaisempaan majoitukseen! Vielä ei voi luvata että koska seuraavaa päivitystä pukkaa kun ei tiedä kuuluvuuksista mutta heti sitten viimeistään kun palaamme "sivistyksen" pariin..... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti