Erä-Parrat

Erä-Parrat

tiistai 7. tammikuuta 2020

Visiitit pääkaupunkiseudun ruuhkapaikoilla...Emäsalon kärki ja Porkkalanniemi


Aivan mahtava keli tammikuun ensimmäisenä vkonloppuna joten piti sitä päästä hieman ulkoilemaan. Lauantaina piipahdettiin Emäsalon kärjessä katsomassa että josko siellä vielä olisi perjantain myräkän jäljiltä merkkejä, ja olihan siellä hienot mainingit!

 Kalastaminen oli vähän niin ja noin :D...
Aivan älyttömästi ihmisiä ulkoilemassa, huh. Pappaa alkoi ahdistaa jo kovin, itse olin niin tukevasti kameran etsimen takana että onneksi en kerennyt ympärilleni katsella... Ei oikein vedä tuo Varlaxuddenin kokoinen ulkoilualue kaikkia. Olo on kaikkea muuta kuin luonnonrauhasta nauttiva...
Kaiholla muisteltiin aikoja parikymmentä, viisitoista vuotta sitten kun sai ainoina aikaa täälläkin viettää. Maksimissaan joitakuita taimenen heittelijöitä näkyi.


Sunnuntaina älyttömän aurinkoinen ja pikku pakkasesta huolimatta tosi lämmin keli jatkui. Näinpä päätettiin käväistä Porkkalanniemen lenkki kiertämässä.
Porkkalanniemihän on paljon isompi ulkoilualue kuin Emäsalon kärki mutta kyllä sielläkin ahdistus tuli. Parkkipaikat olivat aivan täpötäynnä ja tienvieruksetkin täynnä autoja.
Päätettiin että nyt kyllä viisastutaan ja unohdetaan moiset turistirysät. Parempi lähteä vaikka kotimetsään ulkoilemaan kuin kulkea jonossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti