Erä-Parrat

Erä-Parrat

maanantai 23. marraskuuta 2020

Parin viikon evakkoreissu Myrskylässä

 


Mamma lähti Partojen kanssa parin viikon pituiselle evakkoilulle vanhalle tutulle Myrskylän mökille. Ei koronan takia, vaan siksi että meidän omassa kodissa oli aivan mahdotonta asua kaikenmaailman remppojen takia. Mieluummin sitä kuuntelee tuulen suhinaa metsän keskellä kuin työmiesten metelöintiä.

Kahden viikon aikana saatiin kokea monenlaista keliä, sumusta puita katkovaan myrskyyn, ja auringon paisteesta ensilumeen. Mieleenpainuva kaksi viikkoinen 💛.


Päivät kuluivat aika haipakkaa, päivänvaloa kun ei riitä enää moneksikaan tunniksi. Ja kun pimeys saapui niin se on sitten tosi pimeätä kun ei ole katuvaloja. Otsalamput oli syytä pitää ladattuina koko ajan!

Metsäteillä ja metsissä seikkailtiin sen mitä vanha Toukka-Parta jaksoi, suppilovahveroita tuli muutama pussillinen kerättyä ja ihan vaan fiilisteltyä mökin lämmössä ikkunasta kelien vaihtumista seuraillen. Pappakin pääsi kahtena viikonloppuna mökkeilemään kanssamme, ja silloin kalasteltiin ja saunottiin rantasaunassa koko sakki.Tuhannet kiitokset taas P jos luet tätä! Kyllä hermo lepäsi ja oltiin kuin "ellun-kanat" täällä rauhassa 💜


1 kommentti:

  1. No miksen mä heti äkännyt täältä lukea, että mitä sä siellä metsäss teet. Mutta varmasti huippuhienot viikot! Ja niin mielettömän upeita kuvia jälleen. <3

    VastaaPoista