Erä-Parrat

Erä-Parrat

maanantai 2. toukokuuta 2022

Uuden jäsenen esittely, Tervetuloa joukkoon Erä-parta! Ja hänen ensi kosketus veneilyyn

 

Erä-Parrat saivat uuden jäsenen kuukausi sitten! Hänen nimensä on Erä ja hän on kääpiösnautseri, kuten aikaisemmatkin blogin parrat ovat olleet.


Erä pääsi heti tultuaan harjoittelemaan telttailua omassa tiipiissään 😊




Retkiä ei ole keretty tekemään vauvan saavuttua, ensin tutustutaan ja harjoitellaan arki-askareita, mutta tutustutus eräilyn maailmaan on jo käynnissä 😊

12-vuotias "Vanha-Parta" (ent.Pikku-Parta) otti todella hyvin kakaran saapumisen laumaan, nyt jo paini-leikkejä kovin väännetään yhdessä ja lötkötellään kylki kyljessä.



Erällä on ollut paljon ihmeteltävää kun talvi väistyi kevään tieltä, muuttolinnut saapuivat merelle ja kaikenlaista pientä vihreää orasta maasta jo pukkaa, ja kaikkeahan TARVITSEE maistaa 😄






Vesi on ollut pennusta kiinnostava elementti, ja kahlaamaan sinne haluaa. Josko tästä tulisi samanlainen uimari kuin Vanhasta Parrasta?



Vappuna Erä sai ensi kosketuksensa veneilyyn! Pienen merimatkan jälkeen käväisimme saaressa grillailemassa vappu-makkarat nuotiolla.


Hyvin tottui heti veneeseen, aluksi hieman jänskätti kun vene keikkui aalloilla mutta Vanhan Parran kyljessä oli turvallista matkustaa.




Sen verran menomatka jo verotti voimia että saaressa pikkuinen oli jo aivan naatti, ja käpräsi itsensä unosille pieni villapaita ja pelastusliivi päällään.



Nukkumassa 😊


Kalasta ei tietoakaan, perinteisesti... mutta lämpimät makkarat kyllä maistuivat kylmän tuulen puhaltaessa.



Jäiden rikkoma laituri



Tästä se alkaa, Erän retki Erä-Parraksi! Nyt odotellaan vielä hetki että hän kehittyy niin päästään tekemään yön yli reissujakin 😉



1 kommentti:

  1. Ihana pikku-parta, hyvin otti vanhempi hänet perheeseen. Terveisin Päivikki

    VastaaPoista