Erä-Parrat

Erä-Parrat

torstai 7. heinäkuuta 2016

Juhannus Onaksessa

Juhannus alkoi sateisesti. Lähdettiin jo hyvissä ajoin torstaina juhannus-leiripaikkaa hakemaan ja päädyimme sateiseen Onakseen (jostain kumman syystä veri on nyt vetänyt usean kerran jo kyseiselle saarelle!).
Aivan törkeästi sitten valtasimme Onaksen pääretkeilypaikan koko juhannukseksi itsellemme. Hyi meitä. :D (pahoittelut jos juuri sinä yritit rantautua kunnes peruutit ja huomasit "jättileirimme"). Muutama vene kääntyi kannoillaan ja jätti tulematta varmasti leirimme takia. Syytämme tuulia jotka eivät päästäneet meitä rauhallisempaankaan rantaan leiriytymään...

Sadetta oli kiva pidellä uudessa laavuteltassa. Täällä sitä oli hyvä testata kun Onaksessa ei ole mitään grillikatosta tai kotaa missä sadetta pidellä. Hyvin toimi ja ajoi asiansa noinkin halvaksi kapistukseksi (n. 40e Verkkokaupasta Camp-liner laavuteltta). Halpuus näkyikin sitten pystytys vaiheessa. Kepit ovat surkeat ja laavuhan ei pysy pystyssä ilman että sen naruilla pingottaa. No, halvalla ei voi odottaa mitään maailman parasta.

Kiva pidennetty viikonloppu, johon mahtui kaikenlaista tekemistä. Mutta toteutuiko unelma luonnonrauhasta? Valitettavasti se alkaa olemaan aika kortilla nyt, ihmiset ovat vilkkaimmillaan retkeilemässä kun on kesälomat, hyvät kelit jne. Onneksi kohta pääsee pohjoisen erämaihin rauhoittumaan näistä hulinoista.

Kuvat kertokoon lopun...


Uuden kuvauskaluston kokeilua...

 Joutsenten poikaset ovat jo kasvaneet rumiksi ankanpojiksi :)


Juhannuksen juhlijat. Juhlaa oli kun sade lakkasi hetkeksikin!


 Juhannusiltana tutustuimme uuteen tuttavuuteen, erääseen erä-ja merihenkiseen kanoottinaiseen :)
Kiitoksia seurasta jos luet tätä ;)! 


Juhannuksen auringonlasku. Ei etelässä ole yötöntä yötä. 
Onas on osottautunut mielenkiintoiseksi ja monimuotoiseksi saareksi. Ensin emme tykänneet ja nyt sitten näköjäs halajamme sinne aina :).

Kiitti ja kuitti. Paras juhannus moneen vuoteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti