Erä-Parrat

Erä-Parrat

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Lapin reissu-17 matkapvät 9-10 Nellim


Päätettiin viettää kahden yön sijasta kolmaskin täällä Nellimissä kun karttaa katseskellessa löytyi lisää kiinnostavia kalastuspaikkoja joissa käydä.
Torstaille luvattiin koko Lappiin kovaa sadetta ja kylmää keliä. Parrat saivat jäädä mökkiin päiväksi värjöttelemään kun Mamma ja Pappa vetäisivät kahluuhousut jalkaan ja sadetakit päälle ja suuntasivat tutkimattomille hiekkateille.
Täydellinen, nimetön joki löydettiin todella huonokuntoisen tienpätkän päästä.Eikä turha reissu ollutkaan, nyt sitä arvokalaa sitten tuli.


Sitten tulikin iltapäivällä kiire mökille takaisin kun Mamman täytyy aina kolme kertaa viikossa hoitaa itsensä piikittäminen...

Parrat tyytyväisinä pötköttelivät sadepäivän sisällä lämpöisessä

 Hotellilla on maittavat aamupalat

Susiselfie :D

Seuraavana aamuna aurinko jo palasikin meitä hellimään! 
Käveltiin Partojen kanssa pitkä lenkki Nellimiä kiertäen aamupäivällä ja siitä sitten taas kahluuhousuja päälle pukemaan ja kalaan. Parrat saivat jäädä mökille koska tiesimme jo entuudestaan menevämme hankalille paikoille.
Ensin käytiin Paatsjoella heittelemässä, noh, ei mitään. 


Sieltä sitten hurautettiin viime kesänä löydetylle "salaiselle taimenjoelle". Ja voi persus! Ei mitään ylös asti!

Noh, kalaonnesta pettyneinä käväisimme hieman maisemakävelyllä vielä. 

Päivän päätteeksi palkitsimme itsemme Hotellilla perinteisellä poronkäristyksellä. NamNam! 

Huomenna matka jatkuu siis viikoksi mökkeilemään. Toivotaan että kalaonni on siellä parempi! Mutta paikasta lisää sitten seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti