Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Loman lopetus veneily

Tiistaina tultiin kotio Lapista niin johan se parin päivän jälkeen jo poltteli kovin päästä taas teltta elämää viettämään. Harmi vain että sää ei ollut samaa mieltä joten veneily jäikin sitten vain pari päiväiseksi...
No mutta sekin parempi kuin nyhjöttää kotona!Torstaina pakattiin taas kapsäkit ja suunnattiin kotilaiturista kohti Norra Sandöä. Tuulta oli luvattu, mutta valitettavasti se olikin sade sekä tuuli jotka estivät suunnitelmat leiriytyä Sandöön. Palasimme illan suussa takaisin rannikommaksi ja pääsimmekin nauttimaan Mäntysaaren hiljaisuudesta.

Tässä hieman kuvia loman lopettajaisista.


 Se on aina yhtä ilahduttavaa herätä aurinkoisena aamuna teltasta lintujen viserrykseen, laittaa tuli vireille, keittää nokipannukahvit sekä valmistaa ruokaa avotulella ilman minkään valtakunnan kiirettä...

 Vesi oli todella korkealla... ei ihan kuivin jaloin selvitty tästä reissusta!

 Kaiken maailman tsirppoja saaressa visersi mutta alla olevat herättivät vasta tosi kiinnostuksen! 
Nuolihaukka pariskunta kirskui puiden latvoissa. 
Hyvältä lomalta ei edes harmita palata takaisin arkeen! Niin paljon tuli koettua ja nähtyä että hymyssä suin mennään jo pitkälle talveen :).

1 kommentti:

  1. Niin upeita kuvia! Tuntuu että alan toistamaan itseäni, mutta nää sun kuvasi vaan on niin huikeita. Kun itse ei ikinä onnistu tuon pohjosiin asti pääseen, niin saanpahan edes jotain tuntumaa näin. Kiitos :)

    VastaaPoista