Erä-Parrat

Erä-Parrat

maanantai 1. elokuuta 2016

Lapin reissu-16 matkapvät 16-17 Nellim sekä Nellimistä Kuusamoon

Lauantai päätettiin pyhittää kalastamiselle. Käytettiin Parrat pitkällä lenkillä ennen iltapäivän kalaan lähtöä ja jätettiin mökkiin odottelemaan.
 Lenkillä löydettiin hillamaasto ja naposteltiin suut makiaksi :) Täällä Erähotellilla on tämmöisiä Aurora Bubbleseja, joihin voi majoittua talvella ihailemaan yöksi revontulia.

Sitten Mamma ja Pappa heitti kahluuhousut jalkaan ja läksi tälle salaiselle kalastuspaikalle :)
Tämä on ihan käsittämätön paikka muutes että täällä näin ryteikössä ei ollut juuri yhtään hyttystä!
  Kalatapahtumia oli yhteensä 7. Kolme perholla ja neljä virvelillä. Pientä taimenta mutta sitten tämmöinen ihan otettavakin! Mammakin sai ensimmäisen perhotaimenensa :).

Sitten haimme vielä Parratkin kalaan mukaan ja vaihdoimme paikkaa Paatsjoelle. Siellä oli kalallisesti ihan hiljaista mutta tärkeintä oli että Kalastaja-Parta pääsi kalaan myös :).


 Täällä on aivan ihanan hiljaista ja rauhaisaa. Kilpisjärvellä oli ihmisiä niin paljon tänä kesänä että kyllä teki hyvää päästä tämmöiseen pikkukylään jossa ei turisteja ollut.
 Illalla paistettiin taimenta Erähotellin laavulla. Voi namnam, kyllä maistui hyvältä!

Sen jälkeen nukuttikin taas hyvin. Parrat ovat ihan hulluina tähän Erähotellin sänkyyn :D

Sunnuntaina olikin sitten aika jättää tältä erää hyvästit tälle ihanalle Nellimille. Käytiin hotellin hyvällä aamupalalla kuuntelemassa omistajan mummon hauskoja juttuja ja sen jälkeen Mamma vielä suuntasi vierailulle Nellimin Husky-tilalle.

 Tilalla oli tällä hetkellä 70 huskya. 


Sitten olikin aika suunnata auton nokka kohti etelää. Oltiin jo varattu Kuusamosta, Rukan Aurinkorinteestä viideksi yöksi sama huoneisto kuin viime vuonnakin. Saunalliset huoneistot takalla, pesukoneella, kuivauskaapilla ja kahdella vessalla ja kahdella makkarilla hintaan alle 60e per vuorokausi!
Suositella voi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti