Erä-Parrat

Erä-Parrat

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Lapin Reissu-18 Kilpisjärvellä telttailua Ala-Kilpisjärvellä


Viikonlopun sitä luvattua ukkosta odotellessa, sunnuntaina vihdoin päätimme lähteä telttailemaan hieman, sateista välittämättä. Suuntasimme veneen nokan kohti Ala-Kilpisjärveä, ja erästä tuttua saarta jossa olimme jo käväisseet rantautumassa. Siitä olisi helppoa lähteä rautua uistelemaan ja harjuksiakin voisi nähdä pintomassa.

Kelluntarengas lähti klapien kuljetusvälineenä mukaan :D

Leirisaari
Ei hullumpi leiripaikka taas kerran. Hieman fiksailtiin jo paikalla ollutta nuotiota ja mikäs siinä oli tulen loimotuksessa illalla istua pehmeä varpumatto persuksen alla.

Toukka-Partaa mökötytti taas aluksi...

...mutta kyllä se sopeutui taas inhoamaansa telttailuun :DIllalla käytiin hieman rautua uistelemassa, ei mitään räikän huutoa, tai vavan nykimistä ja parin tunnin päästä kun kelattiin vieheet ylös niin rautuhan se siellä oli mukana pyörinyt, varmaan pidemmän tovin jo kun oli aivan taju kankaalla. 


Harreja odoteltiin pintomaan kovin mutta ei mitään! Ei tuikin tuikkia!Etelässä on kuulemma paha levätilanne helteiden takia, täällä kaikki vedet ovat juotavia. Veden lämpötila on semmoinen 8-12 astetta. Ei ole kyllä yhtään ikävä takaisin kotio!Oli kyllä kiva vuorokausi. Harmillisesti jäi vain vuorokaudeksi kun vene pitää palauttaa joten köröttelimme takaisin mökille jo maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti