Erä-Parrat

Erä-Parrat

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Lapin Reissu-18 Kilpisjärvi hieman lomasta vaan nautiskelua...


Torstaina, perjantai ja lauantai viihdyttiin vain oikeastaan mökillä. Piti pyykkiä pestä ja hieman siivoilla, ja suunnitella uusia kujeita tietysti :).

Noh, eihän me sitten kuiteskaan maltettu "vain lomailla" vaan olihan se pakko se eräs kalastuspaikka käydä perjantaina katsastamassa.

Mutta höh! Ei hajuakaan mistään kalasta! Täältä ollaan aikaisemmin taimenta sekä rautua saatu mutta nyt oli aivan hiljaista. Pelkästään sai kahluu-asun tuoksahtamaan ihan hivenen hieltä :D


Lämpötilat kun ovat täällä olleet taas kerran kohillaan. Sama homma melkein joka vuosi. Liian kuumaa vaikka viileemmässäkin viihdyttäisiin.
Nämäkin ovat tulleet jo helteitä ja ötökkää karkuun kaiketi tunturista, koko ajan kuuluu jostain nurkan takaa rahinaa ja sorinaa ja isot sarvethan sitten siellä näkyy.Lähilaavulla ollaan käyty välillä aamukahvia keittelemässä. Nokipannu kahvit kyllä voittaa keittimen kahvit mennen tullen!
Ja illalla (yöllä...) ihasteltu auringon pakoa Saanan taakse....


Ja aamulla pilvi onkin nielaissut Saanan kokonaan.
Aamulenkillä Partojen kanssa katseltu paikallisen ketun puuhia...Ja päivä lenkillä käyty Tsahkalilla Partoja pissittää.Tsahkalille on tehty tämmöinen sora"highway". Me ollaan aikaisemmin täällä nautiskeltu ihan luonnon polusta. Noh, kait tämä turisteille sitten on hyvä.


Lämmintä on pidellyt, onneksi Parroille on aina juotavaa lähellä. Kristallinkirkkaita puroja ja järviä riittää.
Tältä vanha kunnon polku Tsahkalille näytti. Hieman enempi haastetta kävellä kiviä varoen :) Huoh. On tämä vain ihana paikka. Ei kyllästytä senttiäkään. Yli viikko oltu täällä ja uusia seikkailuja suunnitellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti