Erä-Parrat

Erä-Parrat

tiistai 3. heinäkuuta 2018

Lapin Reissu-18 yö Torniossa


Lyhyen eli vain neljän tunnin ajomatkan päästä Iisalmesta oltiinkin jo hieman erilaisissa maisemissa, Torniossa. Tornio on kiva pieni kaupunki, vanhoja rakennuksia ja käveltävin käyskenneltävissä. Meitä odotti jo Mäntyharjulla varaamamme huone uudesta hotellista nimeltä Mustaparta.
Tokihan Erä-Partojen täytyi päästä Parta-aiheiseen hotelliin!Huone oli tosi siisti, tilava, isolla kylpyhuoneella varustettu ja sisustettu aivan meidän tyylisesti.


Todella tunnelmallinen sisustus! Ja lämmin vastaanotto henkilökunnalta!

Hotellin sisäänkäynnissä vieraita vastaanotti herra Mustaparta itse, hiemanko Pikku-Parta säikähti paikallaan seisovaa miestä ja karjahtikin epäluuloisena hälle :D!


 Tornionjokkee. Täällä ne lohet nousuaan aina aloittaa. Nähtiin kuollut, n. metrinen lohi kelluvan virtaa alaspäin, mihin lie kuollut..? 

Hotellilla on oma ruokaravintolansa, Mustaparran Päämaja, jonka terassilla voi katsella Tornion elämää.


 Aamupala oli runsas, oli lohta, ja smoothieta, kylmää ja lämmintä puuroa. Hieman erilainen kuin perinteinen hotellin aamupala. Ja kaikki oikein raikasta, tykättiin kovin. Toki ravintolan miljöökin parantaa heti ruuan makua! 

Suosittelemme! Hotelli kuulemma laajenee vielä ensi vuonna ja perushuoneiden lisäksi löytyy sitten saunallisiakin huoneita. 


Kiitos Tornio ja hotelli Mustaparta! Tästä virkistäytyneinä jatkamme matkaa taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti