Erä-Parrat

Erä-Parrat

lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lapin Reissu-18 Erinäisiä päiväretkiä Kilpisjärvellä


Kohta alkaa kotimatka takaisin etelään. Surullista jättää tämä Kilpisjärvi näin melkein neljän viikon oleskelun jälkeen. Ei ole yhtään ikävä etelän oravanpyörään ja ihmispaljouteen.

Ollaan tehty muutamia erinäisiä päiväretkiä mm. natsisaksalaisten leiripaikkoja etsien (hieman kuin geokätköilyä mutta paljon viihdyttävämpää metsässä rämpimistä :D ) ja kävelyretkiä tuntureissa Partojen kanssa.

Tässä muutamia natsisaksalaisten sotkuja joita ollaan bongailtu erinäisistä kohteista täällä:Tämä luonto kun on täällä niin erilaista kuin etelässä, metsiköt oikein vetävät puoleensa seikkailemaan ja kapuamaan tunturi tunturilta. Huoh.Kyllä niin mielellämme muutettaisiin tänne ainakin vuodeksi. Vieläkin jäi niin paljon näkemättä ja kokematta. Tämmöinen melkein neljän viikon oleilu ei riittänyt mihinkään. Välillä oli pakko vain pitää lepopäiviäkin. Kiitoksia rakas Kilpisjärvi! Ja kiitos J että mahdollistit majoittumisen täällä, kiitos Aki veneen vuokraamisesta joka mahdollisti myös monet retket.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti