Erä-Parrat

Erä-Parrat

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Lapin reissu -15 matkapvä 6. Kilpparilta Norjan Harstadiin

Ke-aamuna jouduttiin sitten jättämään Kilpisjärvi taas tältä erää.
Nukuttiin hyvät yöunet ja pakattiin kimpsut ja kampsut, siivottiin mökki ja baanalle. Auton nokka kohti Norjaa ja Lofootteja.
Maisemat muuttuivat heti Norjan puolella aivan huokaiseviksi! Mieletöntä nousua ja laskua, korvat meni lukkoon vähän väliä! Aivan ihanaa! Oltiin kumpikin aivan intona, että tästä tulee hyvä reissu.

Alkoi niin paljon väsyttää jo kumpaakin puolessa välissä matkaa, että päätettiin vetäistä yöpaikka lähimpään isoimpaan cityyn, eli siinä vaiheessa Harstadiin ja ottaa hotelli. Joo, helpommin sanottu kuin tehty. Mistään ei löydy vapaata parkkipaikkaa, eikä mistään meinannut saada majoitusta kun kaikki täysi. No lopulta päästiin Scandic-hotelliin keskustaan. Keskusta on tosi ärsyttävä kun ei löydetty mitään rauhaisaa paikkaa hotellin lähellä, missä voisi koiria käyttää. Kummallakin alkoi ihmisvilinässä olla pinna kireänä. Lopulta kun saatiin huone, koirat käytettyä tarpeillaan, niin lähdettiin etsimään kauppaa josta ostaa jotain syötävää. No eipä niitäkään ihan tyrkylle asti ole. Vihdoin ja viimein löydettiin sisäänkäynti johonkin Spar-kauppaan ja ostettua valmissalaatit ja patonkia. Agh, kaikki on jotenkin hirveän hankalaa! Samalla reissulla käväisimme oluella kävelykadun lähibaarissa, ja jessus, on pikkasen kalliimpaa kuin Suomessa :D, 8,5 euroa tuoppi!

Nyt tässä mietitään että joskohan skipataan koko Lofooteille meno, kun nettiä selamaalla näyttäisi kaikki majoitukset olevan sieltä jo menny. Booking.com näyttää Lofooteille joku 160 majoitusta joista 6 olisi huomenna varattavissa. Ja puoleen niistä ei varmaan saa lemmikkieläimiä. Niinku niin hankalaa!!!

Kattellaanhan huomenna mihin ollaan lähdetty sitten, nyt ei ole vielä harmainta aavistustakaan....

Tässä vielä kuvia tältä päivältä mitä jaksoi käydä läpi:


Toukka-Parralle oli päivässä parasta se, että se sai painaa päänsä valkoisiin hotellilakanoihin :)

 Harstad

Hotellihuoneesta

Hotelli, Scandic Harstad

Rauhaisa hetki


Spar:ista haettu päivän ruoka :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti