Erä-Parrat

Erä-Parrat

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Lapin Seikkailu -15 matkapäivä 2. Saapuminen Kilpisjärvelle

 Kemistä lähdimme köröttelemään kohti Kilpisjärveä, vielä ei tiedetty että jäädäänkö Muonioon vai jatkammeko suoraan treffaamaan kaveriparinkuntaa jotka jo olivat Kilpparilla :). No Kilpparille me sitten posotettiin, Mamma ajoi parissa pvässä sen 1200 km ja rapiat. Loppu matka taittui kyllä leikiten kun maisemat muuttuvat koko ajan upeammiksi!Matkalla tehtiin treffit myös meidän naapureiden kanssa Ropin Pirtille Enontekiössä! Aika omituista oli tavata heidät 1100 kilsan päässä kotoa, Toukka-Partakin ihmetteli että miten sen paras kaveri on TÄÄLLÄ!Karavaanarit :)

Kilpisjärvellä saatiin vuokrattua Urpiaisentien mökki taas. Tällä kertaa tosin pienempi kuin vuosi sitten mutta yhtä laadukas. Tällä haavaa mökki on varattu 4 yöksi ja sitten mietimme mihin tästä lähdemme :)

Illalla kaveripariskunta koiransa kanssa tuli meidän mökille juhlistamaan tätä tapaamista täällä Suomen toisessa päässä. Samalla käytettiin koirat iltalenkillä Tsahkaljärvellä ja takaisin päästyämme kaivoimme kuplivat esiin. Ihana ilta, ilta-aurinko paistoi pitkään ja oikein pisteli iholla ja tunnelma oli korkealla :)!
 ps. Ainiin, koirat kun juoksivat tunturissa vapaina niin Mamma se kun laski käsistään omien koiriensa nahkahihnan niin sinne tunturiinhan se sitten unohtui... tänään tarttee lähteä etsiskelemään sitä :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti