Erä-Parrat

Erä-Parrat

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Lapin Reissu -15 matkapvä 7. Harstadista takaisin Kilpisjärvelle

Nonni, no niinhän tässä kävi että eihän me tästä alku-Lofooteilta edemmäs päästy vaikka tavoite oli päätyyn asti koska ei saatu majoitusta sieltä. Ja varmasti hyväkin niin, kuka hullu haluaa upeisiin maisemiin jossa kaikki paikat ovat lyötynä tukkoon kuin turusen pyssy?! No me ei ainakaan.
Aikamme pyöriteltyämme erinäisiä vaihtoehtoja, kuten Ruotsin lapin kautta ajamista ja sieltä jatkamista Karesuvannon kautta vaikka Inariin, niin kuitenkin päädyimme takaisin Kilpisjärvelle. Se paikka on vain niin mahtava. Turistit ryysää Saanan huipulle ja Mallan kierrokselle, ja silloin me pojat lähdetään erämaahan ihan viereen etsimään rauhaa :). Ja meillähän oli vielä voimassa olevat kalastusluvatkin sinne niin se pisti pisteen iin päälle!
Eli aamulla kävimme syömässä hotellin aivan mahtavan aamupalan, arvosteluiksi tuli 10- kummaltakin (miinukset ketsupin ja vohveleiden puuttumisista :D! ). Yleensäkin hotellimajoitusesta olisi tullut aika korkeat 10, mutta kun ei ollut saunaa, eikä ollut koirien kunnollista ulkoilumahdollisuutta, koska koko Harstadin kylä on niin tupaten täyteen rakennettu että ei siellä ole puistoja tms. niin ne miinustaa kympistä 7 1/2.  Sänky ja peitot oli ihan luksus! ja se aamupala! Suomesta saa hakea semmoista ja jokusessa ollaan syöty jo. Erikoismaininnan saa munakokkeli! Suomesta EI saa semmoista! Tai ei olla ainakaan törmätty semmoiseen.

Päätimme että Kilpparille ajosta tulisi maisemien kuvaus matka. Ja pysähtyisimme sinne mihin huvittaa. Tässä tuleekin matkan aikana otettuja otoksia sitten:


Meriveden lasku mahdollisti tämän kuvan ottamisen :D


Shoppailua: Tämmöisiä maalattuja pyöriä on kaikkialla :)

Behind the scenes:

"Hei! Siihen jäi paskaa vielä!"Matkalla pysähdyimme myös ostamaan hieman tuliaisia paikallisesta kaupasta: Skibotnin kylä:


Kilpisjärvellä haluttiin eri mökki kuin viimeksi, no mökkiä ei ollut tarjolla vaan 2 kerroksinen rivitalohuoneisto, mutta että minkälaisella näköalalla:

ps. aika kiva päivitellä näitä tekstejä kun samalla kattelee tunturia ja saanaa ;)...


Huomenna lisää sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti